Helaas hebben wij als organisatie de beslissing moeten maken om de ranking voor dit seizoen volledig te cancellen. Wij zijn namelijk van mening dat wij jullie niet een ranking kunnen bieden zoals een ranking hoort te zijn. We hebben er alles aan gedaan om dit seizoen toch een ranking op te zetten, maar door de corona maatregelen gaat ons dit niet lukken. Ook met de verwachting dat er op korte termijn nog meer maatregelen aankomen, waarvan we niet weten hoelang deze weer in stand gaan blijven. Uiteraard vinden we dit heel vervelend, maar we hopen op jullie begrip voor dit besluit. Zodra er meer bekend wordt wanneer we wel weer aan de gang kunnen, laten we jullie dit weten via deze site en onze facebook pagina.

Hopelijk zien we jullie volgend jaar allemaal weer om eindelijk weer een leuk avondje ranking te kunnen gooien.

Groeten, Ruud en Mark