• NIEUWS 2020/2021


UPDATE CORONA UPDATE

Naar aanleiding van de maatregelen die de regering opgelegd heeft aan de horeca, zie ik als organisator van de Rijense Dart Ranking mij genoodzaakt voorlopig de ranking avonden van de Rijense Dart Ranking niet door te laten gaan.
Mochten de maatregelen versoepeld worden te zijner tijd, zullen de vervallen rondes in overleg met de eigenaar van het partycentrum 't Boerke, onze thuis locatie in de Hoofdstraat in Rijen, in het schema dat dan weer opgestart word ingepast worden, zodat we aan het eind van het seizoen toch aan een complete ranking geraken.
Tot dat moment blijf altijd geloven in een betere toekomst en blijf gezond,

Tot Darts!


UPDATE CORONA UPDATE

Helaas houd het corona virus en de bijbehorende problemen ons de komende tijd nog steeds in de greep.

Hierdoor zie ik als organisator van de Rijende Dart Ranking mij tot nader orde verplicht om de inschrijvingen voor de ranking avond van de Rijense Dart Ranking via voorinschrijving te laten verlopen.

De procedure is als volgt:

Inschrijvingen doorgeven op mailadres info@rijensedartranking.nl met naam en telefoonnummer, het maximale aantal deelnemers is (mits anders aangegeven) 48 deelnemers, ook dient u aan te melden of er personen met u meekomen (begeleider/supporters/vrienden en vriendinnen/familie)

LET OP!!! VOL = VOL

De inschrijvingen sluiten op de speelavonden om 20:00u waarna de poules ingedeeld gaan worden en de ranking op die avond begint.

3E RONDE 25-09-2020

W1 Antonio de Weerd


W2 Dennis Offringa


W3 Michael van Alebeek


V1 Rens van Bragt

V2 Richard van Noije


Hoogste Finish: Dennis Offringa (131)


Meeste 180 scores : Dennis Offringa/Michael van Alebeek (4)2E RONDE 18-09-20201E RONDE 04-09-2020